Specifications

Marktpotentieel analyse

Wie worden uw toekomstige klanten? Bepaal het met onze marktpotentieel analyse. Wij kunnen zeer nauwkeurig bepalen wat het wagenparkpotentieel in uw regio is.

Met de 106 kenmerken waarover onze database beschikt, kunnen we uw potentieel nauwkeurig in kaart brengen. We vergelijken uw klantenbestand met de referentiepopulatie, zodat de white spots in uw netwerk zichtbaar worden.

Zo heeft u inzichtelijk in welke branches en bij welke bedrijven uw scoringskans het grootst is.

Demo inplannen
Marktpotentieel analyse

Doelgroepbepaling

De consultants van Fleetdatabase.nl helpen u graag met het bepalen van uw strategische doelgroep. Zo zorgen wij voor een gerichte campagne van uw producten of diensten.

Door onze jarenlange ervaring in de Automotive industrie kunnen wij samen met u uw beste doelgroep bepalen en een marktbewerkingsplan opstellen.

Doelgroepbepaling

Leadgeneratie

De leadgeneratie van Fleetdatabase.nl is de brandstof voor uw organisatie. Wij verzorgen het proces van leadgeneratie van het begin tot het einde.

Als de doelgroepselectie voltooid is sturen we allereerst een direct mailing om de lead “warm” te maken. Daarna neemt ons eigen ervaren en professionele callcenter contact op met de potentiële klant, om een afspraak voor uw accountmanager in te plannen.

Tenslotte heeft Fleetdatabase.nl ook experts in dienst op het gebied van beltrainingen. Zo leren uw verkopers beter om te gaan met tegenwerpingen en worden er meer afspraken gemaakt.

Stuur ons een bericht
Leadgeneratie

Opvolging & borging

Ook met de beste wagenparkdatabase van Nederland kunt u pas optimaal scoren als er ook goede opvolging plaatsvindt.

Is uw organisatie in staat om dit zelf te doen, of wilt u de opvolging aan ons uitbesteden? Kunt u de opvolging en resultaten goed meten en rapporteren, of maakt u liever gebruik van onze online hulpmiddelen?

Training & coaching

Als u de opvolging zelf uitvoert, heeft uw team wellicht training nodig voor een zo effectief mogelijke benadering? Ook op dit gebied helpen wij u graag.

De specialisten van Fleetdatabase.nl zijn ervaren in het geven van praktische telefonische acquisitie trainingen en effectieve coaching on the job. Tijdens onze belsessies met een aantal tips & tricks en aansluitende praktijkoefening realiseren wij grote conversieverbeteringen.

Opvolging & borging

Dataverrijking en -opschoning

Wilt u gerichter bellen en scherpere selecties maken in uw eigen klantenbestand? Wij kunnen uw klantenbestand verrijken met relevante bedrijfs- en marketinginformatie.

Door uw CRM-systeem te koppelen aan de fleet database kunnen wij uw klantenbestand verrijken met een breed scala aan informatie. Zo heeft u beter inzicht in het vervangingspotentieel van uw klanten, en kunt u specifieke direct mailing versturen naar uw relaties.

Kortom: doordat uw bereik beter is, bespaart het u marketingkosten!

Dataverrijking en -opschoning

Klantpotentieel analyse

Het werven van nieuwe klanten kost al snel negen keer zo veel tijd als het behouden van uw huidige klanten.

Wat gaan uw bestaande klanten u opleveren het komende jaar?

Onze klantpotentieel analyse geeft u een scherp inzicht in het potentieel van uw klantenbestand en brengt in kaart welke klanten het meeste groeipotentieel hebben.

Klantpotentieel analyse