Over ons

Fleetdatabase.nl is uw specialist op het gebied van marktbewerking aan de hand van de meest optimale datakwaliteit en doelgroepselecties. Zo helpen wij organisaties om op efficiënte wijze de juiste nieuwe klanten te benaderen en om meer omzet te genereren bij bestaande klanten. Fleetdatabase.nl maakt gebruik van de bedrijfs- en wagenparkdatabase van MSR Consulting Group; de meest betrouwbare en intelligente wagenparkdatabase van Nederland.

Aanvullende Adviezen

Dankzij de expertise van Fleetdatabase.nl is het mogelijk om, naast doelgroepselecties en data optimalisatie, ook advies te krijgen over alles wat te maken heeft met potentie analyses en doelgroepselecties. Daarnaast is het mogelijk om het gehele traject van opvolging aan onze eigen specialisten uit te besteden. Wilt u toch de uitvoering zelf verzorgen, maar ontbreekt het u aan de juiste rapportages en tooling/online gereedschappen? Wij beschikken over unieke state-of-the art hulpmiddelen voor uw medewerkers.

MSR Consulting Group

Fleetdatabase.nl is onderdeel van MSR Consulting Group, een internationaal adviesbureau. Met een geïntegreerde dienstverlening werkt MSR Consulting Group al ruim twintig jaar aan meer winstgevendheid en een sterkere concurrentiepositie voor haar klanten.

MSR Consulting Group is gespecialiseerd in concrete en structurele verbeteringen en staat gerenommeerde bedrijven deskundig terzijde met marktonderzoek, conceptontwikkeling, implementatie, verandermanagement, coaching, training en daadkracht. De consultants van MSR Consulting Group zijn door de wol geverfd. Professioneel, enthousiast, innovatief en voor alles gericht op resultaat. Met bewezen concepten en innovatieve instrumenten bedenken ze oplossingen voor de meest uitdagende problemen. En daarbij ligt de lat onveranderd hoog. Elk advies moet resulteren in een aantoonbare prestatieverbetering voor de klanten. Anders heeft niemand er wat aan.

 

Ontdek meer over MSR Consulting Group

logo-fleet